Nieuw Argos tankstation in Berkel en Rodenrijs is open!

Nieuw Argos tankstation
in Berkel en Rodenrijs is open.

De omkleuring naar de frisse Argos kleurstelling heeft inmiddels plaats gevonden. Vanaf nu kan ook iedereen snel, veilig en vooral voordelig tanken bij Argos Berkel en Rodenrijs aan de Wilgenlaan 3. Tanken kan nog altijd bij dezelfde gezichten en met de vertrouwde service aan de pomp. Op het tankstation wordt naast de standaard brandstoffen Euro 95, Diesel ook Blue One 95 aangeboden. Blue One 95 is net als Euro 95 een benzine. Het verschil is dat Euro 95 maximaal 5% ethanol en Blue One 95 maximaal 10% ethanol bevat. Hierdoor is Blue One 95 het milieubewuste alternatief voor Euro 95.

Openingsactie

De overgang naar Argos zal gepaard gaan met blijvend hoge kortingen, waar alle klanten van profiteren.
In de maand november vinden de openingsacties plaats. Klanten tanken van 11 t/m 18 november met 15 cent korting op alle brandstoffen, ontvangen een presentje én maken ook nog eens de hele maand november kans op mooie prijzen.

24/7 open

Tanken bij Argos Berkel en Rodenrijs is niet alleen voordelig, maar ook nog eens heel handig! Het tankstation is dag en nacht geopend, je kunt zelf snel en makkelijk tanken en ook een zakelijke tankpas behoort tot de mogelijkheden. Bovendien wordt er, tijdens openingstijden van de shop, voor je getankt!

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

Super Omrijstation Actie – 11 locaties!
maandag 7 september 2020 | 08:53
Argos sluit partnerschap met sc Heerenveen
dinsdag 14 juli 2020 | 12:07