Zakelijk laden bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa

Zakelijk laden bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa

De zakelijke Argos Laadpas

Iets voor jou?

Dit is de Argos Laadpas. Een pas met alle voordelen die je kent van Argos: voordelig, duurzaam en dichtbij. Hiermee laad je altijd voor een vriendelijke prijs. De pas kost slechts € 6,50 incl. btw per maand. In Nederland is de dekkingsgraad >99%, je kunt terecht bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa.

Voor vragen over de Argos Laadpas, kijk hieronder voor het antwoord op jouw vraag.

Hoe werkt elektrisch laden met de Argos Laadpas?

Zoek

Zoek een laadpaal in de buurt via www.argos.nl/laadpunten

Plug de laadkabel

Open de laadklep en plug de laadkabel in de auto en daarna in de laadpaal.

Laadpas

Houd de Argos Laadpas voor de kaartlezer. Wacht op het piepsignaal. De sessie start en het blauwe licht gaan branden.

Klaar met laden?

Klaar met laden? Houd de laadpas weer voor de kaartlezer. De laadkabel zal ontgrendelen en je bent klaar om te gaan!

Vraag de Argos Laadpas aan!

Ontdek het gemak van de Argos Laadpas en vraag de pas vandaag nog aan. Profiteer van een voordelig tarief. Alles wordt automatisch verwerkt op een factuur alle energieproducten.

Aanvragen kan via www.argos.nl of neem contact op met de VARO Energy Klantenservice via 088 1007 222 of mail naar klantenservice@varoenergy.com

 

Aanvraagformulier

Argos Laadpas
Accept Privacy Policy *

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de Argos Laadpas? Kijk hieronder voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Onze klantenservice is bereikbaar (maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur) via 088-1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com

Je kunt de Argos Laadpas gebruiken bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa. Ga naar www.argos.nl/laadpunten om de actuele locatielijst te bekijken.

De Argos Laadpas kost € 6,50 incl. btw per actieve laadpas per maand. Naast deze maandelijkse kosten, betaal je enkel nog het reguliere laadtarief van de aanbieder.

De Argos Laadpas kun je aanvragen door het formulier hier, op onze Argos Laadpas pagina, in te vullen. Onze klantenservice gaat dan zo snel mogelijk aan de slag om jouw aanvraag te verwerken.

Wanneer jouw aanvraag voor de Argos Laadpas compleet is, zorgen wij dat de Argos Laadpas(sen) binnen 5 werkdagen worden verzonden naar jou opgegeven adres. Ben je al klant van Argos? Dan duurt het maximaal 3 werkdagen voordat je een nieuw aangevraagde Argos Laadpas van ons ontvangt.

De laadtransacties worden verrekend door middel van een wekelijkse of tweewekelijkse digitale factuur. Deze wordt door VARO Energy Retail B.V. geïncasseerd via een zakelijke doorlopende (BtoB) machtiging welke je bij de bank dient te registreren.

1. Zoeken Zoek een laadpaal in de buurt via www.argos.nl/laadpunten 2. Plug de laadkabel Plug de laadkabel in de auto en daarna in de laadpaal. 3. Argos Laadpas Houd de Argos Laadpas voor de kaartlezer en wacht op het piepsignaal. De sessie start en het blauwe licht gaat branden. 4. Klaar met laden? Houd de Argos Laadpas weer voor de kaartlezer. De laadkabel zal ontgrendelen en je bent ready. Fijne reis en doe voorzichtig!

Laadpaal providers zijn verantwoordelijk voor de levering en verrekening van de stroom die uit de laadpaal komt. Een laadpaal provider is niet hetzelfde als een laadpaal fabrikant. Het is mogelijk om met een Argos Laadpas je elektrische auto op te laden bij laadpalen die beheerd worden door de onderstaande laadpaal providers: Abel & Co, Allego, ANWB, Blue corner, Blue current, E-Flux, ENWB, Eneco, EV-Box, EWE, Fastned, FlowCharging, GreenFlux, Ionity, Justplugin, Last Mile Solutions, Mobility+, New Motion, ParknCharge, Shell recharge, Vandebron en Vattenfall.

Waar kan ik mijn laadpas gebruiken?

De Argos Laadpas  wordt op een breed netwerk van laadpunten in Nederland en Europa geaccepteerd. Hier worden de laadpas punten getoond op basis van je locatie voorzieningen in een straal van 2.5 km. Indien je locatie voorzieningen hebt uit staan vul dan een postcode of plaatsnaam in.

Voor een actueel overzicht van alle locaties waar je de Argos Laadpas kunt gebruiken, bekijk via onderstaande knop het laadpunten overzicht.