Argos introduceert nieuwe brandstof: Blauwe Diesel 30!

Argos introduceert nieuwe brandstof: Blauwe Diesel 30!

Om een volgende stap te maken in het aanbieden van minder milieu- en klimaat belastende brandstoffen bieden wij op steeds meer locaties een nog schonere dieselbrandstof aan: Blauwe Diesel 30.

Blauwe diesel 30 behoort tot de nieuwe generatie duurzame brandstoffen. Deze brandstof bestaat uit een goede kwaliteit fossiele diesel in combinatie met de beste kwaliteit HVO (Hydrotreated Vegetable Oil). De verhouding HVO ten opzichte van de fossiele diesel is in deze brandstof 30%. Deze brandstof bezit daardoor eigenschappen waaronder er minder AdBlue verbruik is, de brandstof emissiearm is, winterbestendig is en heeft een CO2 reductie tot wel 30%.

Blauwe Diesel 30 is een drop-in brandstof. Dat betekent twee dingen. Enerzijds dat je zonder aanpassingen aan de motor kunt overstappen op Blauwe Diesel 30. Anderzijds dat je op ieder willekeurig moment kunt wisselen van Blauwe Diesel 30 naar fossiele diesel én andersom. Bij het gebruik van Blauwe Diesel 30 ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en heb je altijd een genormeerde brandstof in je tank.

Blauwe Diesel 30 is op steeds meer Argos Tankstations beschikbaar. Wil je weten bij welke Argos Tankstations wij Blauwe Diesel 30 aanbieden? Kijk dan op www.argos.nl/tankstations en maak vervolgens gebruik van het filter en klik hier Blauwe Diesel 30 aan.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

Super Omrijstation Actie – 11 locaties!
maandag 7 september 2020 | 08:53
Argos sluit partnerschap met sc Heerenveen
dinsdag 14 juli 2020 | 12:07