Argos sluit partnerschap met sc Heerenveen

Argos sluit partnerschap met sc Heerenveen

Argos Tankstations en sc Heerenveen slaan de handen ineen.Argos tekende een sponsorovereenkomst en verbindt zich zo aan sc Heerenveen en de zakenclub van de Friese eredivisionist, de OSSH.

Het netwerk tankstations van Argos groeit in de regio Heerenveen. Voor Argos een uitermate geschikt moment om een partnerschap aan te gaan met sc Heerenveen. “We hebben lokaal ondernemen en samenwerken hoog in het vaandel staan”, zegt Arnold Scherpenkate, manager Wholesale & Retail binnen VARO Energy, waar Argos een onderdeel van is. “We kijken uit naar de toekomst om deze samenwerking voor beide partijen zo succesvol mogelijk te laten zijn.”

Argos Tankpas
Met het toetreden tot het zakelijk netwerk van sc Heerenveen hoopt Argos in de toekomst veel te kunnen betekenen voor de lokale ondernemers in de noordelijke regio. Voor sc Heerenveen begint dit met het gebruik van de Argos Tankpas, waarmee tijd, geld en energie bespaard blijft. Met het groeiende netwerk van ruim honderdvijftig tankstations – al dan niet met shop –  van Argos in Nederland, kan er altijd in de buurt getankt worden.

Argos is een puur Hollands no-nonsensemerk dat brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt. Argos maakt deel uit van VARO Energy. VARO is actief in de volledige brandstofproductieketen: raffinage, opslag, blenden, distributie, verkoop en de marketing van (bio-)brandstoffen met activiteiten in sterke markten in Noordwest-Europa. Een geïntegreerde brandstofleverancier die onder meer brandstoffen produceert en levert voor auto’s, vrachtwagens, schepen, vliegtuigen en woningen.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal