De Argos Win Weken zijn van start!

De Argos Win Weken zijn van start!

Tank & maak elke week kans op 1.000 euro tanktegoed.

Rotterdam – 22-06-2020 – Jouw tankbon is geld waard! De Argos win weken zijn gestart op maandag 22 juni. Tijdens deze actie, die maar liefst 8 weken duurt, maken klanten die tanken bij een Argos Tankstation elke week kans op een Argos Tankpas met een waarde van maar liefst 1.000 euro.

De zomer is in aantocht en met dagjes pretpark, vakantie in eigen land of een familiebezoekje is het fijn om je niet druk te hoeven maken over brandstof! En eerlijk is eerlijk, gratis tanken komt altijd goed van pas! Door de Argos Win Weken maak je kans op 1000 euro tanktegoed en het aller beste van de actie: meedoen is supermakkelijk!

Hoe werkt het?
De Argos Win Weken zijn begonnen op maandag 22 juni. Tank je vanaf deze datum bij een Argos Tankstation, vergeet dan niet je tankbon! Deze kan namelijk veel geld waard zijn. Op de bon staat een unieke code die je kunt invoeren op www.argos.nl/win-weken. Argos maakt tijdens de actie periode elke dinsdag rond 12:00 uur op social media, de website en per nieuwsbrief de winnaar van de voorgaande week bekend! De weekwinnaar ontvangt van ons ook een persoonlijke e-mail zodat we de Argos Tankpas zo snel mogelijk kunnen overhandigen. De actie loopt tot en met 16 augustus 2020. Dit betekent dat je maar liefst 8 weken lang, elke week, kans maakt op 1.000 euro Tanktegoed.

Tank je vaker dan 1 keer per week bij Argos, super! Des te meer kans om te winnen. Je mag zo vaak mee doen als je wilt en daardoor dus ook je win kans vergroten! De Argos Win Weken lopen tot 16 augustus 2020. Kun je niet direct je tankbon invoeren? Geen probleem, dit kan tot en met zondag 23 augustus 2020. De laatste winnaar maken wij bekend op dinsdag 25 augustus 2020.

De actie loopt zowel op de bemande als onbemande Argos Tankstations. Door het groeiende netwerk van Argos, dat op dit moment uit ruim 150 tankstations bestaat, is er altijd wel een Argos Tankstation in de buurt. Argos is een puur Hollands no nonsens merk dat gewoon brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt.

Argos. Tanken op z’n Hollands

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

Super Omrijstation Actie – 11 locaties!
maandag 7 september 2020 | 08:53
Argos sluit partnerschap met sc Heerenveen
dinsdag 14 juli 2020 | 12:07