Argos opent tankstation in Wolvega

Argos opent tankstation in Wolvega

WOLVEGA – Op vrijdag 9 maart is het Argos tankstation aan de Beatrixstraat 24 in Wolvega geopend. De afgelopen periode is deze locatie, gelegen naast Autocentrum Wolvega, volledig verbouwd en omgezet naar de frisse kleurstellingen van het merk Argos. Op donderdag 29 maart tussen 16:00 – 18:00 uur wordt het tankstation met een spectaculaire openingsactie officieel door het promotieteam geopend.

Tijdens de openingsactie maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter, een trendy dames- of heren zonnebril of een praktisch auto onderhoudsproduct. Gaat u tijdens de openingsactie op de foto met het promotieteam, dan maakt u daarnaast nog eens kans op een tankpas met €100,- tanktegoed!

Altijd een scherpe brandstofprijs
Bij Argos Wolvega tankt u 7 dagen per week 24 uur per dag zeer voordelig. Laat u verrassen door de scherpe brandstofprijzen op Euro 95 en Diesel.
Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Deze Argos locatie wordt geëxploiteerd door GP Groot brandstoffen en oliehandel. Daardoor kunnen zakelijke rijders bij Argos Wolvega veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kunt u terecht bij meer dan 200 locaties in Nederland van o.a. Texaco, Firezone, Argos en NXT. Met de gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert u heel gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.

Over GP Groot brandstoffen en oliehandel
GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en exploitant van tankstations. De in Heiloo gevestigde onderneming is onderdeel van de GP Groot-groep die naast brandstof en oliehandel actief is op het gebied van inzameling en recycling en infra en engineering. De 100 jaar bestaande onderneming is met name actief in West- en Noord-Nederland. De meer dan 800 medewerkers zetten zich dagelijks in om waar te maken waar GP Groot voor staat: betrouwbare en veelzijdige dienstverlening, met oog en hart voor de omgeving.

 

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

Super Omrijstation Actie – 11 locaties!
maandag 7 september 2020 | 08:53
Argos sluit partnerschap met sc Heerenveen
dinsdag 14 juli 2020 | 12:07