Argos
Over Ons New 1

Tanken op z’n Hollands

Over ons

Een land in beweging begint bij Nederlanders, bij jou. Bij iedereen die onderweg is naar waar ook naar toe; iedereen heeft een eigen bestemming. En een eigen verhaal. Een verhaal dat herkenbaar is voor anderen, herkenbaar is voor de directe omgeving, misschien wel herkenbaar vanuit je stad, wijk, buurt of straat. Zonder dat we tanken romantiseren, zo nuchter blijven we dan ook wel.

Argos is een netwerk van circa 160 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel eentje in de buurt is. Een puur Hollands no nonsens merk dat gewoon brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt. Argos streeft ernaar om in de komende periode haar netwerk verder uit te breiden. Dit doen we niet alleen. Naast eigen locaties beschikt Argos over twee resellers: GP Groot brandstoffen en oliehandel en Van Kessel Olie, die tevens Argos Tankstations exploiteren.

Wij bewegen mee

Ooit gebruikte Argos ‘Tanken op z’n Hollands’ om een positie in de Nederlandse markt voor brandstoffen en benzinestations te claimen. Nu, een paar jaar verder, is de manier waarop Nederland autorijdt in beweging. Energie stroomt van benzine naar elektriciteit en benzinestations worden steeds vaker voorbijgereden op weg naar een laadpaal voor de deur.

Welkom in onze wereld anno 2022. Natuurlijk bewegen wij mee; maar zijn we erg veranderd? Eigenlijk niet. Nog steeds vertelt lokaal het grote verhaal. En staan we dichtbij onze klanten. Steeds dichterbij zelfs. Bij jou in de wijk. In de straat. Voor de deur. Nog steeds zijn we van en voor iedere Nederlander. Een merk voor iedereen onderweg. En natuurlijk hoort de elektrisch rijdende Nederlander daar ook bij. Dus kun je bij ons nu ook laden. Want laden – laten we het niet romantiseren – is ook maar gewoon het nieuwe tanken.

De bedrijven achter Argos
Klik op de foto voor meer informatie