Prijsacties

Argos Win Weken

Actie informatie

Heb jij ook weleens willen voelen hoe het is om te tanken zonder dat er geld wordt afgeschreven van je rekening? Dat kan nu tijdens de Argos Win Weken! Tijdens de Argos Win Weken actie kun je namelijk elke week een Argos Tankpas winnen met een tegoed van maar liefst 1.000 euro en meedoen is super makkelijk!

Hoe werkt het?
De Argos Win Weken beginnen op maandag 22 juni 2020. Tank je vanaf deze datum bij een Argos Tankstation in Nederland, vergeet dan niet je tankbon! Deze kan namelijk veel geld waard zijn. Op de bon staat een unieke code die je op deze website kan invullen. Elke week wordt er een Argos Tankpas verloot onder alle deelnemers van voorgaande week. Dit betekent dat je maar liefst 8 weken lang, elke week, kans maakt op 1.000 euro tanktegoed.

Vul hier jouw code in.

Welke locaties doen mee?
Bekijk het hier

Actievoorwaarden
Wat zijn de spelregels?

De actieperiode van de Argos Win Weken actie loopt van maandag 22 juni t/m zondag 16 augustus 2020.
Deelnemers nemen deel aan de Argos Win Weken actie door op de actiepagina het unieke nummer op hun tankbon (welke is verkregen naar aanleiding van een tanktransactie bij een Argos tankstation in de actieperiode) tezamen met hun persoonlijke gegevens in te sturen via het actieformulier.
Deelnemers kunnen gedurende de actieperiode zo vaak mee doen als zij willen, maar elke tankbon kan slechts één keer worden gebruikt tijdens de Argos Win Weken actie.
De deelnemer dient de originele tankbon te bewaren, want bij twijfel kan gevraagd worden deze te tonen. Argos behoudt zich het recht voor om deelnemers van de Argos Win Weken actie uit te sluiten indien Argos meent dat de authenticiteit van de tankbon niet vaststaat, dit ter beoordeling van Argos.
Gedurende de actieperiode wordt door Argos elke week 1 weekwinnaar gekozen. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht.
Winnaars van de Argos Win Weken actie ontvangen een tankpas met €1.000,- tanktegoed, die gebruikt kan worden op alle Argos locaties. Alle prijzen worden binnen twee weken na correspondentie uitgekeerd. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
De volledige actievoorwaarden zijn opgenomen in het actieformulier.
Argos behoudt zich het recht voor om de actie en de voorwaarden te allen tijde en zonder gevolgen te wijzigen en/of te annuleren.
Alle informatie verstrekt op het drukwerk en de website zijn onder voorbehoud van druk- en typefouten.
BEKIJK ALLE ACTIEVOORWAARDEN